Lege flesjes met verstuiver / navulbare vinger sprayflesjes

Lege flesjes met verstuiver / navulbare vinger verstuiver

Leeg sprayflesje 100ml transparant

Lege flesjes met verstuiver worden gebruikt voor het vernevelen / sprayen van vloeistoffen zoals water, alcohol, desinfectie middel, schoonmaakmiddelen of andere vloeistoffen. Eenmaal leeg zijn ze eenvoudig na te vullen.

We leveren de flesjes compleet met verstuiver dop of losse spraydoppen 28mm die u kunt combineren met uw eigen flesjes. 99% van onze producten leveren we uit voorraad.

We leveren de sprayflesjes in:

  • Wit
  • Transparant
  • Bruin / amber (apotheek)
  • Semi transparant (frosty clear)

30ml, 100ml, 250ml, 500ml, 1 liter

De flesjes zijn in diverse formaten verkrijgbaar, lang en slank (Boston), of iets korter en dikker (Veral). Voor elk doeleinde is er een geschikte fles.

Wilt u grote oppervlakten schoonmaken kijk dan naar een Trigger sprayer.

Transparant leeg vinger verstuiver flesje, mooi klein en slank model waardoor hij niet te dik is om in een broekzak mee te dragen. Inhoud van 30ml uitgerust met een verstuiver voor vernevelen / sprayen van vloeistoffen.

De 28mm opening is lekker ruim dus makkelijk om te (he)rvullen.

Lege flesjes met verstuiver 30ml transparant

Leeg sprayflesje 30ml transparant

Witte lege verstuiver flesje 100ml

Witte lege verstuiver flesje 100ml

Witte lege verstuiver flesje, slank model (Boston) waardoor hij niet te dik is om in een broekzak mee te dragen. Inhoud van 100ml met een robuuste verstuiver voor vernevelen / sprayen van vloeistoffen. Dunne opening om te vullen.

Deze lege sprayfles heeft een inhoud van 100ml en is leverbaar in bruin / amber en transparant. De bruine kleur geeft een professionele indruk (laboratorium / ziekenhuis). De verstuiver is een robuuste spraykop van 28mm die zich makkelijk laat vullen.

Lege sprayfles 250ml

sprayfles 250ml wit of transparant

Deze lege sprayfles /vingerverstuiver kan 250 ml aan en is leverbaar in wit en transparant. Dankzij de grote inhoud kan je er lang gebruik van maken zonder te hervullen. De verstuiver is een robuuste spraykop van 28mm die zich makkelijk laat vullen

Meer inhoud nodig dan 250ml of heeft u bestaande flesjes? Dan kan u ook een losse spraykop kopen en deze op uw bestaande of een 500ml of 1 liter fles draaien.

Er is altijd een verstuiver fles die bij u past.

Losse spraykop / dop 28mm

Losse spraykop / dop 28mm